Plast Petter

Träffa oss

Vi har flera kanaler för att hålla kontakten med dig. Det är viktigt för oss att du får bästa service, att vi får utbyta erfarenheter och att du hela tiden förses med nya produkter. Vi lanserar varje år flera nyheter och har något nytt att berätta vid varje möte med dig. Håll dig uppdaterad med hjälp av kanalerna nedan. Vi hörs och syns! 

 

Branschmässor

Varje år deltar PLAST PETTER på en rad olika mässor, leverantörsträffar, kick-offer och marknadsträffar, både i Sverige och utomlands. Varje mässa som vi genomför följs också av ett antal specialerbjudanden.

PRomotion EXPO

PaperWorld Frankfurt

Profil- og Promotion Messe

Monterexempel

  

Besök

Du är välkommen att besöka vår fabrik och huvudkontor beläget i Hova längs E20 mittemellan Stockholm och Göteborg. Läs mer på följande länk Se hur dina produkter görs.

Vi besöker också gärna ditt företag för att visa nyheter, ge dig idéer och föreslå koncept. Varje grossist besöks årligen av oss. Använd länken som följer för att boka ett möte Boka möte. Kontaktperson är Magnus Rikardsson.

 

Nyhetsbrevet "Senaste Nytt"

Vårt nyhetsbrev Senaste Nytt utkommer med omkring sex nummer per år, både elektroniskt och i pappersform. I Senaste Nytt berättar vi om aktuella och intressanta händelser inom och utom företaget. Här presenterar vi också nya produkter och smarta lösningar. Ett stående inslag i Senaste Nytt är också våra tankenötter som visar vårt intresse för problemlösning.  

Med länken nedan anmäler du ditt företag till nyhetsbrevet, som självfallet är gratis Nyhetsbrev.

 

Kampanjer och erbjudanden

Vi arbetar hela tiden fram nya och färdiga koncept som du kan använda för att öka din försäljning. Koncepten innehåller både nya Lagrade varor  och profilerade produkter.

Vi ger produktförslag, bygger färdiga prislistor och delar med oss av vår erfarenhet av vad som utgör en bra produkt och vilka goda argument som finns för varje produkt. Är du intresserad av att ta fram en kampanj för ditt företag, eller nyfiken på vad vi har för förslag? Använd följande maillänk för att ta kontakt Kampanjer och koncept.

 

Annonser och reportage 

Vi finns synliga i ledande branschtidningar och medverkar i reportage och berättar om företaget och våra produkter. 

Magasinet Office Style Promotiontidningen   EXPO News

 Papper och Kontor

 

Välkommen till oss. Vi ser fram emot att träffa dig! Kontakta oss.

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL