Plast Petter

Nya produkter!

2009-01-26

På produktfronten? Åtskilligt nytt!

År 1929 utkom Remarques roman "På Västfronten intet nytt". På produktfronten hos oss gäller det motsatta förhållandet.

Flera av produkterna som du kan läsa om nedan är lagerlagda. Det innebär att de finns redo på hyllan och att de har ett bra pris. Andra kan fås mot uppsättningskostnad, som är väl värd sin kostnad, eftersom du då kan få unika färger och material.  

* SMIDIG RINGPÄRM FÖR PROFILERING: Mjuk och smidig ringpärm, bara 20 mm. bred i ryggen, med ficka på framsidan för valfri profilering och visitkortssnitt på insidan. Pärmens kvalitet gör att den tål att rullas ihop. Finns i transparent, vit, blå och svart opak miljövänlig PP-plast. Lagervara. Bra för prislistor, skolor, presentationer, etc.

* STORA NYHETER: Pärmen ovan kan också fås i A3 liggande-format, ett efterfrågat format, t.ex. för ge plats åt ritningar. Vi har fler produkter tillverkade i A3-format som lagervaror. Fråga oss för exakta uppgifter.

* MENYPÄRM: Äntligen finns en komplett pärm med tryck avsedd för menyer hos restauranger. Vi har den som lagervara med silvertryck på framsidan.

* DISPLAYFICKA OCH DISPLAYMAPP: Dessa produkter håller båda en mycket hög kvalitet och finish. De ska upplevas i verkligheten och har tagits emot mycket positivt.  

Displayfickan med kraftigt omslag ger plats för profilerad titelsida och innehåller 10 superklara fickor för perfekt återgivning av t.ex. bilder i färg. Fickorna är mycket lättjobbade eftersom de är öppna både på kort- och långsida. Multihålningen i marginalen gör att fickan passar alla pärmar. Produkten finns som lagervara i transparent med frostad utsida och högblank insida. Omslag i rött, blått och rökfärgat tillverkas mot beställning. Ring oss gärna om du vill ha mer information.

För den som vill ha ett icke-transparent omslag, finns displaymappen, som är en diskretare systerprodukt till displayfickan. Mappen tillverkas mot beställning med svart eller vitt omslag, eller svart omslag med vågformat screentryck och UV-lack.

Displayfickan och mappen passar båda utmärkt till prislistor, menyer och presentationer och är båda nätta produkter med helt rätt materialkänsla.  

* NYA VISITKORTSBOXAR: Vi har tagit fram nya visitkortsboxar för (minst) 10, 100 eller 200 visitkort. De finns som lagervaror med trendig transparent frostad utsida och högblank insida, eller i helt glasklart utförande. Andra färger kan fås mot uppsättningskostnad. Boxarna har ny konstruktion, förbättrat lås och levereras i 25-pack in plano för minimal fraktkostnad.

- - -

Kontakta oss gärna för mer information eller varuprover. Tel: 0506 48 880. E-post: anette@plast-petter.se

Fler nyheter lanseras löpande under 2009.
  

Senaste Nytt