Plast Petter

Vårnytt från Plast-Petter

Högtryck!

Förpackningar och unika stansade produkter är ett starkt växande område för oss. Vår nya skärmaskin arbetar för fullt och nyligen har vi levererat förpackningar för: knäskydd, utrustning i laboratoriemiljö, kakor, godis, pennor, kryddor, kosmetika och mycket mer...

Emballage Emballage

Vi ber om ursäkt ifall Ni tycker att våra svarstider är längre än förut! Vi har många nya kunder som genererar offerter och nya produkter, men vi jobbar på det. En åtgärd är att Fredrik Hurtig numera delar sin tid mellan kontoret och fabriken för att öka kundservicen. Fredrik är van vid vår produktion sedan 7 år och kan köra alla maskiner. Nu har han fått fler arbetsuppgifter och vi hälsar honom välkommen till marknadssidan! 

Fredrik

Produktnyheter!

Vi har presenterat en rad nyheter de senaste utskicken men jag kan inte låta bli att än en gång nämna vår Coachpärm som nu också har ett tillbehör av whiteboardpenna med sudd. Denna pärm används redan på många ställen inom idrott och näringsliv. Testa vår bifogade länk för en demonstrationsfilm, 45 sekunder speltid.

 Klicka på bilden för att se en demonstration av coachpärmen »

Vi har fler nyheter på lagerhyllan. De senaste är fodral och fickor för USB-förvaring, för visst är det svårt att komma ihåg vart man har lagt sina USB-stickor?

Fodralet innehåller 5 fickor med 2 fack vardera, 5 st. noteringslappar för att skriva upp vad som finns lagrat, plats för USB, minneskort, visitkort, kreditkort osv. - allt i materialet PP för miljöns skull. Vi tror att detta är en lämplig promotion-/profilartikel som skapar ordning på kontoret eller hemma.

USB-ficka 

Vi har även löst de problem som finns med kontokortsfodral i PVC, har man biljetter med tryck så fastnar texten/utskriften på plasten efter en tid. Detta åtgärdar vi genom att köra dessa fodral i PP vilket också förbättrar miljöaspekten. 

 
PP-fodral

Ring oss eller besök vår webbplats för mer information, beställningar eller prover.

Vi hörs!

PLAST PETTER AB

Bengt Ekström

Försäljningschef

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL