Plast Petter

"Colour is the buzzword!"

...så avslutas nyligen publicerad artikel i tidningen Papper & Kontor när man skriver om vad som var trendigt på PaperWorld-mässan i Frankfurt. Kvalitet och miljömedvetande är de viktigaste trenderna för tillfället skriver man också i samma artikel.

Denna trendspaning - om färg, kvalitet och miljö - passar oss på PLAST PETTER perfekt. Och vi har kommit långt i vårt arbete.

Färger 

Petter har nu eget digitaltryck!

Vår senaste investering är en avancerad maskin för digitaltryck. Maskinen klarar mycket stora format - och mycket små. Kort sagt gör maskinen att vi kan ge dig alla slags tryck och vi kan göra det på kort tid och även i små serier!

PLAST PETTER har dragit ifrån övriga aktörer på marknaden genom den senaste investeringen. Vi trycker på allt material som hanteras i verksamheten. Kolla in på http://www.plast-petter.se/om-plastpetter/nyanivaer.asp för att t.ex. se när vi tryckte en hel montervägg.

Digitaltryck 

En riktig tillverkare!

Unikt för oss är att vi sköter hela kedjan på plats i Sverige. Vi konstruerar, tillverkar och trycker i samma fabrik. Det ger maximal kontroll, korta leveranstider och minimala transporter.

Det roligaste vi vet är att fixa just den produkt som Du vill ha: special, kontor eller förpackning! Hör av dig så pratar vi möjligheter!

 Färgstarka hälsningar

 

Plast Petter AB

Bengt Ekström
Försäljningschef

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL