Plast Petter

Det blir Jul 2012 också!

  Julskyltning i hova

 

Vi tar en lååång ledighet i år. Fabriken är stängd från eftermiddagen den 21 december till den 7 januari. Antagligen är vi många i olika företag som tar ut den ledighet som är möjlig, bra att få ta ut gammal innestående semester osv. Vill Du få mer levererat detta år så har Du bråttom med order, snart slutsålt för i år.

Vi blickar tillbaka över ett år med mycket utveckling för oss. Nyinvesteringen i digitaltryck som startades i januari har varit nästan fullbelagd hela året, fantastiskt!

Vi har fått många nya kunder som upptäcker fördelen med "närproducerat" då det är kvalificerade produkter. Standard kan ju många leverera, men leverera en profilerad produkt är inte så himla enkelt om det är annat än svart eller vitt som ska tryckas. Du som gammal kund kan ju mycket om Plast Petter AB men det gäller att vara uppmärksam på våra nyheter.

Vinterzebra

Scanpackmässan som genomförs vart tredje år var första gången för Petter i år, mycket intresse för våra förpackningar. Vi har snart hunnit igenom de prospects vi fick in på mässan. Några får vi starta i början på 2013 för vi hinner inte med allt nytt för tillfället.

Vi vill önska Dej och kollegorna en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År! Nästa år får vi spotta i nävarna och hjälpa till att vända konjunkturer och konkurrensläget rakt uppåt!

 

Hälsningar

 

Plast Petter AB

Bengt Ekström

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL