Plast Petter

Nu är det snart jul igen

Dagen före julafton och vecka 52 har vi tagit oss ledigt på Plast Petter AB.

Det gör att senaste utleveranser 2011 görs den 22 december. Vill du få några leveranser före årsskiftet så är det hög tid att beställa. Det finns lite tid kvar att belägga men i skrivande stund är det bara 9 arbetsdagar kvar på detta år. 

Vi har ett intressant år bakom oss med massor av nya produkter och mycket värdehöjande tryckinsatser. Efterfrågan på kvalificerat tryck ökar på alla typer av produkter. Lågkonjunktur på vissa håll skapar arbete i andra nischer.

Andra nischer 

Har Du kollat vår hemsida? Nu finns Plast Petter med på facebook och google+, vi hoppas kunna visa lite från "vårat gäng" i dessa media. Nya inslag av produktbilder och även ett galleri på förpackningar hjälper oss då vi guidar kunder som söker lösningar för idéer. Våra instruktionsfilmer är början på nya sätt att presentera funktionen hos våra produkter. Det finns alltid nya produkter men för tillfället ska vi slå ett slag för självhäftande USB-fodral och nya 5-fliksfickan, beställ före jul för leverans januari 2012 så får Du 10% rabatt.

 USB 5flikar

Vi ser fram emot ledigheten i helgerna och önskar Dej en God Jul och ett Gott Nytt År. Nästa år börjar vi med nyheter på Promotion Expo mässan i Jönköping 18-20 januari, boka in dessa datum för ett besök hos oss. Vi har garanterat många nyheter att visa.

 

Hälsningar

 

Plast Petter AB

Bengt Ekström

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL