Plast Petter

God Jul och Gott Nytt år!

I år skickar vi våra julkort på detta sätt. UNICEF har fått ett bidrag som motsvarar julkort och julklappar. De pengarna gör säkert stor nytta på ett ställe där de behövs och vi är ju alla delaktiga i gåvan.


Gåvobevis

Har du fått allt för i år? Vi lastar ut gods den 22 december sedan öppnar vi verksamheten den 7 januari igen. Det finns ingen möjlighet att skicka gods dagarna däremellan.


Snönatt

Då vi summerar 2015 så har Plast Petter AB börjat med ett nytt sortiment på pall- och lagermärkning vilket finns med hos några av våra större återförsäljare 2016. Vi har också fördubblat kapaciteten för pärmtillverkning genom att i dagarna installera en maskin till, alltid trevligt med investeringar. Exporten har ökat hos oss vilket ger oss en större marknad att jobba på.

Pallfodral
 

Promotionmässan och Scanpack är andra investeringar vi gjort under året. Mycket nytt kommer i samband med mässor, framförallt personliga möten som är viktiga för oss.

Vi har tillväxt hela tiden på specialartiklar som är kundanpassade, oftast tillverkade i bättre material än standard och med avancerat tryck. Känns som att trenden är färre men värre i vår nisch.

Alla vi på Plast Petter vill än en gång önska dig en God Jul och Gott Nytt År.


bengt@plast-petter.se

Bengt Ekström

Försäljningschef

Specialdesign, en enkel sak för oss!

 

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL