Plast Petter

Nytt år och nya planer!

Mer investeringar 

Marknaden har fått en förändring vid årsskiftet då en av våra kollegor i kontorsbranschen bestämt sig för att satsa i mer lönsamma produkter. Man har slutat med tillverkning av svetsade pärmar i PP vilket medfört att Plast Petter köpt en av svetsmaskinerna. Nu ökar vi kapaciteten för att behålla tillverkningen i Sverige. Vi tycker det är viktigt att behålla produktionen på hemmaplan.

Pärmtabell

Varför satsar vi på mer pärmar? Vi ser att behovet av mer påkostade produkter ökar. Vårt digitaltryck används mycket flitigt numera och våra pärmar av högre kvalitet än standard ökar. Då behövs mer kapacitet. Naturligtvis producerar vi standardpärm i större antal men de kvalificerade pärmarna tar mer kapacitet och detta tillsammans kräver en maskin till.

Pärmautomat

Vi tar vårt ansvar att utveckla och leverera på vår hemmamarknad, hoppas du också gör det! Tillsammans skapar vi konkurrensfördelar inom vår marknad.

Stylepärmar

Testa vårt Stylesortiment med exklusivt material i flera produkter. Sätt ett flerfärgstryck på den mjuka fina ytan och känn dig stolt och nöjd över din produkt.

Köp pärmar hos Plast Petter tillverkade i Sverige från början till slut.

 

bengt@plast-petter.se

Bengt Ekström

Försäljningschef

Specialdesign, en enkel sak för oss!

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL