Plast Petter

Uppföljning Pack och Emballage 2011

Tack till Er alla som kom till oss på Pack & Emballage i Stockholm

Vi har haft två härliga dagar med många besökare som upptäcker Plast Petters fördelar. Det blir "mycket nu" i några veckor då vi följer upp alla leads.

P&E 

Design Challange

Det blev stort intresse för vårt bidrag till tävlingen Design Challenge 2011 där Billerud fick första pris för sitt fina bidrag. Vi andra kom på delad andra plats. Grattis Billerud!

Vårt bidrag var det enda i plast och är ett nytt tänk då man ska ha en enkel display för varierande möjligheter. Standardiserat fäste i displayen för automater eller fästen till produkter. Därifrån utformar vi en automat i transparent plast för enskild produkt. Enkelt, anpassningsbart, kostnadseffektivt och går att använda vid flera tillfällen.

Produktställ 

Griper

Vår lansering av Griper är också otroligt väl mottagen. Första orderna har redan inkommit så Boråsområdet börjar med dessa i butik. Det är många som diskuterar tryck för eget varumärke på Griper som give away. Det känns otroligt att en liten pryl kan bli så populär! Se våra instruktionsfilmer på hemsidan.

Filmer 

I övrigt så har mässan visat att det finns ett stort behov av förnyelse inom emballage. Många vill ha en transparent förpackning i små och medelstora serier och det fixar vi med prover och konstruktioner. Som sagt det blir mycket ett tag framöver....

Vi hör av oss längre fram om mer nyheter, fram till dess kan Du kolla hemsidan vilken vi håller på och uppdaterar.

Hälsningar

 

Plast Petter AB

Bengt Ekström

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL