Plast Petter

Petter på mässa

  

Tack för att så många kom till vår monter på Elmia!

 

Nu har vi visat Griper för första gången! Patentsökt fäste för soppåsar och sopsäckar i återvinningsbar PP. Kul med nytänk tycker de som sett och fått prov på mässan.

Detta sparar mycket irritation runt innerpåsar som inte hänger kvar på papperskorgar eller sopkärl. Offentlig städning har brottats färdigt med snus och halvdruckna kaffeskvättar som landar i kärlet då påsen kapsejsat. Griper kan tryckas och användas som profilprodukt också. Önskar Du prov så hör av Dej.

 

 

 

Gripen

Det är fantastiskt vad mycket det finns inom promotionprodukter. Hos oss var det ett stort intresse för lanseringen av nya Griper och våra nya offsettryckta specialmappar samt mjuka musmattor/skrivunderlägg i PP. Senaste trenden är värdehöjande tryck och kraftigare material i produkterna. Det känns att marknaden har mer kraft än de senaste åren.

Musmattor

Transparenta förpackningar som visar innehållet har också tagit stora steg framåt. Packa pennor och godis med tryck till olika kunder med en profiltryckt standardförpackning - kapar både kostnader och arbetsinsatser.

Förpackningar

Nästa mässa för Plast Petter är Easy Fairs förpackningsmässa i Älvsjö
5-6 oktober, kom och hälsa på oss där också.

Hälsningar


Plast Petter AB
Bengt Ekström

 

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL