Plast Petter

Snart semester

Semester V.28-31

 

Vi på PLAST PETTER AB vill önska alla en skön och behaglig sommar och tacka för ett mycket gott samarbete under våren!
Vi har semesterstängt veckorna 28-31.

 Vila

 

Avtryck

"Närproducerat"

 

PLAST PETTER jagar vidare för att hela tiden utveckla nya och bättre produkter. När det gäller material består vår produktmix idag av cirka 85 % produkter tillverkade i polypropylene (PP). PVC erbjuder vi när så önskas, men materialet har en större miljöbelastning genom ftalater och klorinnehåll. 

 

Nytt!

 

På tal om material har vi fått fram en ny mjuk PP-folie med helt rätt känsla. Två produkter som vi gör i denna nya folie är skrivunderlägg och musmattor. Skrivunderläggen finns som standard i två varianter i svart; en med heltäckande klaff och en med traditionell sidoklaff. Du kan naturligtvis också få skrivunderlägg utan klaff om det önskas.

Musmattorna finns med påsvetsad ficka. På så vis kan du stoppa i en egen trycksak och därigenom ändra utseendet för t.ex. en särskild kampanj. Vi kan även ta fram musmattor i skräddarsydda format och designer då materialet är ypperligt att skära i vårt CAD-bord. För den som vill ha ett permanent tryck, kan vi även leverera färdigtryckta musmattor i valfritt utförande.

Med dessa produkter ersätter vi den traditionella mjuka pvc-produkten som många använder med ett miljömässigt bättre alternativ.

 

Intressant

 

Mässa igen!

 

Efter semestern startar hösten upp med PRomotionmässan i Jönköping som vanligt. Skriv upp den 17-19 augusti redan nu i kalendern. PLAST PETTER hittar du i monter B05:47.

 

Kom förbi och prata nyheter, produkter och specialdesign med oss. Boka in ett besök i vår monter så bjuder vi på din biljett till hela mässan. Mycket välkommen!

 

PRexpo

Vi hörs!

PLAST PETTER AB

Bengt Ekström

Försäljningschef

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL