Plast Petter

Har du en snygg profil?

 

 

 Siluett

Nu har vi på Plast Petter bestämt oss för att snygga till din profil. Tryckta mappar är en av våra största produktgrupper och vi utvecklar både mapp och tryck kontinuerligt. 

Vi vet också att många företag krånglar till sin logo med tonade färger och bilder. Där trivs vi förträffligt, avancerade tryck, lämna platta enfärgstryck och visa upp ditt företag som är det finaste du har. En bild säger mer än 1000 ord.

Logoexempel

Vi kör en kampanj under mars och april på digitaltryckta pp-mappar. Du får en bra rabatt på normalpriset och vi bjuder på startkostnaden som är minst 300kr/order. Låter det bra? Det tycker i alla fall vi.

Lyxa till ordentligt genom att ta en av våra Stylemappar som finns vita, frostade och svarta. Då får du mer än ett kvalificerat tryck, mappen är kraftigare och har en softad yta som ger ett härligt intryck av kvalitet.

 StylemapparGe dina kunder samma erbjudande så de också blir vårsnygga!

Vi tillverkar från 200st. mappar och uppåt. Som vanligt en stafflad prislista, större order ger lägre styckekostnad. Prisexempel 500 st vita Style med logotryck 50 höjd x 200 mm bredd kostar 10,40:-/st.

Välkommen med din förfrågan.Hälsningar 

Bengt Ekström

Försäljningschef

Specialdesign, en enkel sak för oss!

 

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL