Plast Petter

Stoppklossen i plast

 

Staplingsstopp i pp-plast! Vi gör den utan tryck men i röd "stopp-kulör". Här är ingen som ställer godset ovanpå i smyg. Köper du frakten och betalar för enkelställda pallar så behövs ett stopp ibland eller ett bevis på att någon fuskat lite grann.

Staplingsstopp

 

I övrigt så har vi ett nytt sortiment för pall och godsmärkning detta är härmed tillgängligt för alla. Blå fickor med olika fästmöjligheter i diverse format. Du har hål att spika i, tejp eller magnet på baksidan. Sedan finns olika utförande med stroppliknande fäste för att t.ex. hänga om rör eller tråd. Har du gallerburar så finns fickor med trådlösningar som fixar det fästet också.

 

 Pallhängsprodukter

A5 liggande pallkrageficka finns blå, röd och grön ifall du vill spärra eller släppa pallar i din process.

 Pallkragefodral
Har du hemliga dokument? Eller något du inte vill att andra ska kunna läsa? Nu har vår populära securitymapp fått ett syskon i securityfamiljen. Vi gör en ficka med universalhålning som går fint att sätta i pärm om man vill. Stor text kan läsas och finstilt blir dolt.

Sekretess

Servicemappen visade vi ju senast, här är servicefickan för pärm-hantering.

 Dokumentficka

Juli

Semester 2015 är bokad till veckorna 28-31, inte många dagar dit nu. Vi stänger hela verksamheten de fyra veckorna så vill du köpa innan är det hög tid för order.


Promotionmässan 2015

 

Vi ställer ut på Promotionmässan i Kista 18-20 augusti. Mer information kommer senare.

Ge feedback på vårt utskick till:

bengt@plast-petter.se

Bengt Ekström

Försäljningschef

Specialdesign, en enkel sak för oss!

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL