Plast Petter

Succé på Promotion Expo-mässan i Jönköping!

PRexpo2012

Nu har Petter lagt ribban högt åt de som säljer profiltryckta produkter!

De digitaltryckta pärmarna vi visade på mässan är utan motsvarighet av andra produkter.

Toppnoteringen fick den pärm med foto på vår monter taget onsdag morgon med mobilkameran. Den kom till mässan med andra pärmar på torsdag morgon för att kunna visa kvalitén på ett enkelt framtaget tryck för en avancerad slutprodukt.

Digitaltryck
- Vilken succé!!

Nu kan alla ta sin kamera och få motivet tryckt på valfri miljövänlig PP-plast. Pärmarna säljs lådvis med minimiorder på 30 pärmar. Detta fungerar också förträffligt på t.ex: mus-/myntmattor.

Premiumsortimentet på de nya registerfickorna är också helt i linje med vad marknad och säljare vill ha. Den nya glasklara PP-folien ger en fantastisk kvalitetskänsla i produkten och förmedlar premiumkvalitet. Säg den säljare som vill visa en kund något "billigt" när man kan visa något som är bra! Testa våra patent-/signal-/bälgfickor med svart/vit/transparent markering på kant och förstärkningsremsa.

 0,20 fickor
  

Vi har också visat ett antal produkter för kontoret i olika färger. Nu kan Du enkelt utrusta det personliga rummet. Röda rummet, blåa rummet, gröna rummet och så vidare. Önska form och färg så fixar vi resten!

 Färgade produkter

Saknar Du säljverktyg och idéer? Kolla vår hemsida där Du kan beställa profilportföljen, där finns idéer på producerade artiklar.

Du som var på mässan! Tack för att Du kom. Du har sett det senaste i branschen.

Du som inte var där! Hör av Dej så Du också hänger med i utvecklingen.

 

Hälsningar från oss på Plast Petter AB!

Bengt Ekström

Försäljningschef

Specialdesign, en enkel sak för oss!

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL