Plast Petter

Vårnyheter från Plast Petter AB

Ojojoj vad tiden går fort!

Här är fullt upp för tillfället och har så varit sedan juletid då vi fick in maskinerna från Samhall Östhammar. Vi har genom detta fått några nya kunder som vi levererar till. I flera fall har vi byggt om befintliga verktyg till nya som passar i våra helautomatiska maskiner för bättre produktivitet.

 
 Läggmaskiner
 
 Automater

Möt våren med stil!

Plast Petter har fått fart på nya Style-sortimentet. Fina produkter i pp med högklassig känsla. Plasten har en speciellt mjuk yta vilken gör att man känner den höga kvaliteten på materialet. Våra nya Stylepärmar har dubbla visitkortsfickor på sida 2 samt en större ficka för t.ex. korrespondenskort.

 Stylepärm

 Mappar, offertmappar, displayfickor samt securitymapp finns i samma fina material. Vi använder vitt, svart och frostat material.

 Offertmapp
Nya områden är också de mappar och fickor som kunder inom bilverkstäder och fastighetsförvaltning använder. En ficka på framsidan för nycklar och en A4 ficka för dokument. Lätt att skapa ordning.
 Dokumentmapp

Känn draget!

Ringmekar med magnetfäste, bra drag i magneterna. Lämpliga för whiteboardtavlor eller på andra metalliska ytor, 10 stycken i var förpackning.

 Magnetmekanism

Ge feedback på vårt utskick till:

bengt@plast-petter.se

Bengt Ekström

Försäljningschef

Specialdesign, en enkel sak för oss!

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL