Plast Petter

Boxar & förpackningar

Boxar och förpackningar är ett spännande produktsegment som växer stadigt för oss! Det är roligt att berätta om detta av flera skäl. Produktprogrammet är under ständig utveckling och bjuder hela tiden på nyheter. Vi får jobba med det som vi är bäst på och tycker är roligast; att tänka specialdesign och prova alternativa konstruktioner. Plastförpackningar uppvisar också flera klara fördelar gentemot alternativa material. Detta och annat berättar vi mer om nedan.

 

I korthet: Boxar i plast är tåliga, rejäla och snygga. De kan fås i alla möjliga färger och designer samt med alla typer av tryck för profilering.

 

Hur beställer jag Boxar & förpackningar? Genom nedanstående länk kan du när du vill skicka en specialförfrågan till oss och förklara hur du önskar att just din förpackning skall se ut Skicka specialförfrågan direkt

 

Idéer och användningsområden

Användningsområdena för våra boxar och förpackningar är många. Använd dem för att skapa ordning och reda på kontoret, eller varför inte i tvättstugan? Eller använd dem som presentförpackningar att packa t.ex. reklamtröjor eller godis i.

Att plastförpackningarna är specialdesignade och så gedigna, gör att de i sig representerar ett värde vid sidan av innehållet. De kan därför användas till förvaring långt efter att innehållet har tagits ut. Den långa livscykeln ger fördelar inte bara för företaget som har sitt namn tryckt på förpackningen, utan också för miljön.

 

Flera fördelar 

De klara fördelarna med plastemballage gjorda av miljövänlig PP och PET, kan förklaras genom ett antal frågor, vars svar är enkla. Vi visar också upp ett litet galleri av boxar och förpackningar som vi har gjort. För muspekaren över resp. bild för att få en kort beskrivning av varje produkt.   

Specialförpackning för skål av glas * Förpackningar av papp är vanliga. Plastförpackningar som våra är mindre vanliga. Vilken tycker du är mest unik? Vad tror du att din kund tycker?
Oval frostad förpackning med låsflikar * PP och PET-plaster är mycket tåliga. De tål t.ex. väta och blir inte kantstötta vid användning. Förpackningarna behöver inte bytas ut och kan användas till förvaring av annat under lång tid. Låter det bra för ekonomin, kundnyttan och miljön?
Box för visitkort i helt klar PP * Vi svetsar ihop våra förpackningar med avancerat ultraljud. Tror du att det är tåligare än att limma eller häkta ihop förpackningen? Är det mer eller mindre diskret än nitar?  
Förpackning gjord som portfölj med 4-färgs offsettryck * Transparent plast ger möjlighet till genomsyn. Men utbudet är stort. Vi har plaster som är opaka (genomfärgade), halvmatta, högblanka, tjocka, tunna, styva och följsamma. Låter detta som valfrihet och flexibilitet?
Pennskrin med lås i hårdplast  Exklusivitet. Någon har sagt att boxar i papp ser mer exklusiva ut. Om du tänker på att vi kan trycka blindtryck, varmprägla, screen- eller offsettrycka bilder i 4-färg samt erbjuda helt nya folier belagda med velour i flockat mönster med din logga och designa boxen helt enligt dina önskemål - är du då villig att hålla med om att också plastförpackningar kan vara exklusiva?


Våra förpackningar och miljön

Box med lock och 4-färgs offsettryck med runmotiv  * Våra förpackningar tillverkas i PET eller polypropylen, PP, som är en återvinningsbar plast som kan förbrännas. PP har mycket god hållfasthet och lämpar sig särskilt väl till just boxar och förpackningar till följd av sina goda "gångjärnsegenskaper".

 

 Specialställ för flaskor i frostat utförande * All vår förpackningstillverkning är optimerad för att ge minimalt med spill. Det spill som trots allt blir, sorteras noggrant och återvinns.

 

 Förpackning gjord som portfölj med screentryck * Våra boxar levereras in plano, vilket innebär att de kräver minimalt med utrymme. Vi ser också till att packa våra produkter på bästa sätt, så att så mycket som möjligt får plats i varje låda, men utan att någon produkt skadas.

 

 Förpackning i klarplast för parfymer * Eftersom vi tillverkar själva i Sverige, blir inte bara vår kontroll och flexibilitet optimal, utan också avstånden för våra frakter. Jämför detta med importerade produkter som färdas med lastbil, båt och flyg från andra sidan jordklotet.

 

 CD-box med snäpplås och utvikbara hål för insättning i pärm * PLAST PETTER för en mycket aktiv miljödialog med våra leverantörer och kunder. Våra leverantörer bedriver flera parallella forsknings- och utvecklingsprojekt för att få fram miljömässigt bättre och bättre material.
Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL