Plast Petter

Lagrade varor "-Var sak på sin plast"

Hos oss hittar du alla produkter för kontoret. Exempel är gaffelpärmar, ringpärmar, aktmappar, gummisnoddsmappar, fickor, skrivunderlägg, blockomslag, register, portföljer, CD/DVD-förvaring och självhäftande produkter.

 

Vi ställer höga krav på kvalitet, tålighet och miljö hos våra produkter, och arbetar därför medvetet i bättre material med rätt känsla, tjocklek och minsta möjliga påverkan på miljön. Ett exempel på det sistnämnda, är vår storskaliga satsning på att erbjuda ett fullsortiment av kontorsmaterial tillverkat helt i miljövänlig polypropylen, PP.

Bland våra Lagrade varor finns inte bara ren "standard". Vi ger också utrymme för nyheter och specialprodukter, såsom ett stort utbud av kontorsmappar, särskilda färger som är sällsynta på marknaden, visitkortsboxar och specialbälgfickor. 

Varje produkt som efterfrågas i volym har hos oss potential att bli en Lagrad vara, för maximal tillgänglighet och minimal leveranstid.

 

I korthet: Lagrade varor innehåller alla de vanligaste kontorsprodukterna. Dessa tillverkas i volym för bästa pris, och finns hemma på hyllan för snabb leverans.

 

Hur beställer jag Lagrade varor? Samtliga våra Lagrade varor kan du se och beställa i vår E-handel.

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL