Plast Petter

Fyra starka produktområden!

Välkommen! Det glädjer oss att du intresserar dig för våra produkter. PLAST PETTER AB jobbar med fyra olika produktområden; Lagrade varor , Profil, Special och Förpackningar.

 

Under rubrikerna till vänster kan du utforska varje produktområde närmare. Där sammanfattar vi också med några enkla utmärkande drag varje produktområde, för dig som vill få en snabb överblick. Du får också vägledning i hur du beställer produkterna, eller begär offert på exakt den produkt som du är intresserad av.  

 

Med de här produktsidorna hoppas vi som tillverkare att du skall få idéer, se möjligheter och naturligtvis hitta de produkter som du söker.

Om du inte skulle hitta den produkt som du letar efter, skall du tänka på att du är hos PLAST PETTER; Specialdesign är vårt adelsmärke, vi sköter all tillverkning själva i egna fabriker, och vi har specialistkompetens inom teknik och produktion. 

Detta sammantaget innebär att de produkter som vi inte har redo på hyllan, de kan vi självfallet konstruera och producera för dig - exakt som du vill ha dem!

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL