Plast Petter

P1

P2

P4

P3

P5

P6

P7

P9

Profil "-Världens bästa produktdesign – din egen"

Det finns idag en stor mängd kontorsprodukter på marknaden. Det har du insett sedan länge. Men, det innebär inte att exakt den produkt som just du vill ha finns. Vi ger dig möjligheten att få den. Vi utgår alltid ifrån att du skall få önska fritt, sedan försöker vi att nå så nära det som möjligt. I de flesta fall lyckas vi. Inom kategorin Profil ges alla möjligheter till skräddarsydda lösningar från skissartad idé till färdig produkt. Bläddra igenom galleriet ovan och låt dig inspireras!

Tänk på: Tag också vara på möjligheten att skapa kollektioner med produkter som kompletterar och samspelar. Kontakta oss för idéer och förslag på profilkoncept.

I korthet: Profilerade produkter är utvecklade helt efter våra kunders önskemål med fokus på design och tryck. Våra profilerade produkter hjälper företag att exponera och stärka sina varumärken på kontoret, ute på fältet och i hemmet. I dialog med ditt företag hittar vi fram till exakt den design och det tryck som du vill ha.

Hur beställer jag Profil? Genom följande länk kan du när du vill skicka en specialförfrågan till oss. Du ges möjlighet att utförligt förklara hur den produkt som du önskar skall se ut Skicka specialförfrågan direkt