Plast Petter

Trycktekniker "-I tryckt förvar"

Genom ett eller flera tryck blir din kontorsprodukt personlig! Se gärna vårt produktområde Profil för att förstå vad vi menar. Trycket "lyfter" produkten och gör ditt, eller din kunds, företag och varumärke exponerat och närvarande - på kontoret, i hemmet, på konferensen och ute bland kunder på fältet.

 

Vi är duktiga på att få fram precis det tryck som du vill ha. Och vi hjälper dig hela vägen med service, råd och genomförande (inklusive korrektur och originalarbete). Det enda som vi egentligen behöver ha från dig, är ett så konkret önskemål som möjligt om vad du söker.

Vi räknar alltid ut optimal tryckmetod för lägsta kostnad och erbjuder fyra trycktekniker, som täcker de allra flesta behov. Dessutom breddar vi hela tiden vårt kunnande inom tryck och lägger till nya tekniker och testar nya grepp.

 

Trycktekniker

Med ett blindtryck skapar du en oöverträffad elegans åt produkten. Du får ett gediget tryck som håller i princip hur länge som helst. 

För den som vill sticka ut, ger ett offsettryck (gärna i 4-färg) möjligheter att ta ut svängarna rejält och trycka knivskarpa bilder direkt på plasten! 

Varmprägling är en prisvärd tryckmetod som vi kan göra direkt i fabrik - manuellt eller automatiskt - och resultatet blir att standardprodukten blir bärare av ett speciellt budskap - ditt. Aktmappar med varmpräglingstryck är en volymprodukt hos oss.

Screentryck, till sist, ger också stora möjligheter till variation och färg och får fram exakta PMS- (Pantone)kulörer i 1-4 färger. Ett screentryck ger ett fint tryck som hålls intakt under lång tid. Screentryckta gummisnoddsmappar är en storsäljande profilprodukt hos oss.  

 

Exempelgalleri

4-färgs offset

Offsettryck är vår mest avancerade tryckteknik, som gör det möjligt att få fram riktiga 4-färgsbilder, diskreta toningar och färgövergångar direkt på plasten. Kort sagt, finns det alla möjligheter när det gäller offsettryck.

 Screentryck Screentryck kan göras i exakt PMS-(Pantone)färg och kan fås i 1-4 färger. Screen kan fås med lack för blank effekt, utfallande samt heltäckande. Detta gör att du kan färga in t.ex. en transparent pärm i exakt den PMS som du vill ha och låta texten synas negativt. Möjligheterna med screen är stora, samtidigt som tryckmetoden är billigare än offset.
 Blindtryck Blindtryck gör vi direkt i fabrik automatiskt eller manuellt och metoden ger ett diskret och bestående tryck, både på svetsade och stansade produkter.
 Varmprägling

Varmpräglings-/klichétryck används för enklare logotyper och texter. Trycket baseras på ett stort antal förpigmenterade tryckfolier som vi har på lager. Vissa av våra folier har även metalliceffekt som silvertrycket på bilden. När produkten vrids i ljuset framkommer även en "regnbågseffekt". Klichéer sparas hos oss. Det innebär att hela klichékostnaden sparas in när du lägger en repeatorder hos oss.

 

NYHETER: Nu erbjuder vi också digitaltryck direkt på plasten samt blindtryck från insidan på stansade produkter!

 

IDÉER: Gå vidare till produktområdet Profil och se galleriet av produkter med tryck! Du använder pilarna där för att bläddra dig fram genom galleriet (håll i bordsskivan när du kommer till sista bilden!). Testa för att förstå vad vi menar.

Ytterligare inspiration kan du också få genom att klicka här.  

 

KOM IGÅNG: För de vanligaste profilprodukterna med tryck; aktmappar, gummisnoddsmappar, klämmappar, pärmar och visitkort i plast, har vi färdiga prislistor som snabbt ger besked om vad produkterna kostar med olika tryck och i olika volymer. Gå till vår e-handel och skaffa konto, för att se priser, eller slå oss en signal så hjälper vi dig!   

Kontakta oss
PRODUKT/E-HANDEL